SCIOS scope 10 en scope 8 keuringen
van elektrotechnische installaties

 

 

Verzekeringinspectie.nl is een initiatief van BenK Elektrotechnisch Adviesbureau. Wij kunnen uw keuringsopdrachten door geheel Nederland realiseren. BenK Elektrotechnisch Adviesbureau werkt geheel volgens de eisen van KIWA en SCIOS.

 

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende inspecties:

 

 

 

SCIOS scope 10 keuring

Elektrisch materieel op brandrisico’s

Een scope 10 keuring is een inspectie methodiek welke zijn ontwikkeld door Techniek Nederland en Verbond van verzekeraars en SCIOS.

Meer informatie
 

SCIOS scope 8 keuring

Inspectie van bestaande installaties

Zoals u wellicht weet kan een elektrotechnische installatie gevaar opleveren voor brand en elektrocutie en dient deze daarom met een passende regelmaat gecontroleerd te worden op gebreken die deze gevaren kunnen opleveren.

Meer informatie
 

Inspecties van nieuwe installaties

Volgens NEN 1010

Elke nieuwe installatie moet volgens de NEN 1010 deel 6 vóór dat men deze in gebruik neemt (lees onder spanning zet) worden geïnspecteerd.

Meer informatie
 

Thermografische inspecties

Volgens NPR8040-1

Als hulpmiddel en/of aanvulling bij inspecties kan Verzekering Inspecties een infrarood camera inzetten. Door middel van thermografisch onderzoek van kabelaansluitingen, verdelers en panelen kunnen sluimerende risico´s opgespoord en verholpen worden.

Meer informatie
 

Inspectie woningen

Volgens de NEN 8025

Vroeger controleerden de inspecteurs van de energiebedrijven op de veiligheid van de technische installaties van woningen. Na de liberalisering van de energiemarkt en de energiebedrijven niet meer direct aan de gemeenten zijn verbonden, kwam hieraan een einde.

Meer informatie
 

Inspectie PV installaties

Zonnestroom installaties

Verzekering Inspecties is een onafhankelijk inspectiebureau voor keuringen, inspecties en thermografisch onderzoek van elektrische installaties en componenten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het inspecteren van zonnestroom Installaties.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact

BenK Elektrotechnisch Adviesbureau
Rijksstraatweg 267
3222 KE Hellevoetsluis

+ 31 (0)615150549
info@benk-advies.nl

We zijn aangesloten bij:

Certificeringen

  •  

    Scios scope 8

  •  

    Scios scope 10 

  •  

    InstallQ erkend inspectiebedrijf 

 

Bekijk certificaten »